Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



SB 755 m/4 motorer

SB 755 m/4 motorer

SB 755 forener komfort med enkel håndtering og øget sikkerhed uden at gå på kompromis med funktionalitet. SB 755 tilbyder en ideel indstilling af liggefladen med markant forbedring af ryglænstilbageføringen samt en succesiv forlængning af liggefladen med 10 cm i både hoved- og benende så optimale anatomiske forhold bevares.

Føj til huskeliste
SB 910

SB 910

SB910 imødekommer krav til støtte og komfort. Har ergonomiske features, der letter dagligdagen for plejepersonalet. Matcher hospitalers krav til kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Designet med grøn knap for større brugervenlighed og sidde- og liggekomfort. Udviklet i overensstemmelse med ny standard for senge.

Føj til huskeliste
OPUS 1-K85EW - Plejeseng

OPUS 1-K85EW - Plejeseng

Veldokumenteret, del- og vaskbar plejeseng med en kortere liggeflade (180 cm) til brugere på op til 200 kg. Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm.

Føj til huskeliste
OPUS 1EW-serien - Plejesenge

OPUS 1EW-serien - Plejesenge

Del- og vaskbar plejeseng i 3 bredder til brugere på op til 200 kg (165 kg ved SKI-kunder). Kan skilles ad i flere dele og sættes i en pladsbesparende transport-, vaske- og lagerstilling uden brug af værktøj og af kun en person. Har ergonomisk rygtilbageføring, indbygget manuel liggefladeforlænger mm. Er driftssikker og kræver minimal vedligehold.

Føj til huskeliste
XPress beds

XPress beds

Winncares XPress-seng samles og demonteres hurtigt - helt uden brug af værktøj. XPress har indbygget transportstativ, så man slipper for ekstra trolleys og tasker og dele, der bliver væk i farten.
Skal plejesengen af og til sættes på depot, er det også fordelagtigt, at den kan foldes sammen og fylder minimalt.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Citadel Plus

Citadel Plus

Citadel Plus er en Bariatrisk Hospitalsseng seng til patienter op til 455 kg, med integreret betjeningspanel i sengeheste.
Digital patientvægt med op til 500 gr. Nøjagtighed.
Elektrisk Power Drive for optimal transport af plejemodtager.
Indikator for anti-fastklemningssystem (AES).
AutoChair funktion.
CPR funktion.

Føj til huskeliste
RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng

RotoFlex Design Drejeseng gør brugeren mere selvhjulpen, da den hjælper med at komme ind og ud af sengen på en skånsom måde. Bedre arbejdsmiljø for personalet, fordi den mindsker behovet for tunge forflytninger. RotoFlex-sengene fås, som option, med hæve- sænkbar fod-del, så bruger kan ligge med fødderne hævet. Fuldautomatisk og tåler sengevasker.

Føj til huskeliste

Alcyon ApS
Mågevej 16
8370 Hadsten

Sengeløfter, LUX

Sengeløfter, LUX

Sengeløfter til brugerens egen private seng kan justeres til alle typer elevationssenge. Monteres under brugerens egen seng. Samme løftesystem som kendes fra hospitalssenge. Denne model er desuden udstyret med central bremser.

Føj til huskeliste
NordBed Kid

NordBed Kid

NordBed Kid kan konfigureres efter dine egne ønsker og i takt med at barnets behov ændres. NordBed Kid lever samtidigt op til den nyeste standard EN 50637. Høj kvalitet design kendetegner NordBed Kid.

Føj til huskeliste
RotoBedHome

RotoBedHome

RotoBed Home gør brugeren mere selvhjulpen og mindsker behovet for pleje. Med fjernbetjeningen kan bruger selv køre sengen op i stoleposition og dreje den rundt til naturlig udstigning. Letter pleje og skåner kroppen for vrid og træk. Øget mobilitet udskyder ofte behovet for hjælp yderligere. Leveres med udstignings-højde efter brugers ønske.

Føj til huskeliste