Hjælpemidler til fjernkommunikation

Hjælpemidler til telekommunikation og elektronisk netværkskommunikation. Herunder hører produkter, som primært anvendes til fjernkommunikation, men som også har mulighed for at understøtte nærkommunikation. Hjælpemidler til nærkommunikation, se 22 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Care SecurePlus

Brugervenlig telefon med alarmfunktion. Telefon er udviklet til at give dig en nem og pålidelig kommunikation. Med den medfølgende Care SecurePlus fjernbetjening kan du besvare opkald eller ringe til et forudbestemt alarm nummer du selv har valgt. Har desuden en visuel indikator der gør dig opmærksom på indkommende opkald med blinkende lys.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

MemoryPlus 319ph fastnettelefon

MemoryPlus 319ph fastnettelefon

Doro MemoryPlus 319ph er særlig hjælpsom for personer med begrænset finger færdighed eller dårlig hukommelse. Et ergonomiskt designet tastatur, foto-taster samt telefonrør der let falder på plads, gør det nemt at holde kontakt med nære og kære.

Føj til huskeliste

Scantron 1 bruger Trådløst porttelefoni

Komplet en bruger kit med dørstation og modtager. Anlægget fungerer trådløst mellem døren og modtager. Enkelt installation da dørstationen er drevet via batterier så fast strømforsyning kan undlades. Display telefon så man kan overvåge om f.eks døren er lukket eller åben. Håndfri betjening.

Føj til huskeliste

Dørtelefon

Består af en enhed ved døren med mulighed for ringetrykfunktion, en central enhed med strømforsyning og et antal rumenheder forbundet med et buskabel. Kan betj. med taster og med IR koder. Åbning kræver kodet kode. Samtaleanlæg mellem yderdør og op til flere rum i boligen. Vælg mellem fri dublex tale og indtalte fraser.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

GewaTel

Berøringsfri højttalende telefon med display styret via Gewa-Link ayatemet. Ud over at modtage opkald, indeholde telefonsvare mv. kan man selv bygge numer op eller benytte den 50 nr. store nummerbank. Konferencetelefon med mulighed for tilkobling af ekstern mikrofon. Opfylder RoHS normen. Afløser Jupitertelefonen.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds