Tøj og sko

Herunder hører fx tøj og sko til børn. Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler, se 09 06. Hjælpemidler til at fremstille og vedligeholde beklædning til privat brug, se 15 15. Hjælpemidler til beskyttelse af helbred og sikkerhed på arbejdspladser, se 28 24.
Alpin Lang Termostøvle

Alpin Lang Termostøvle

Støvlen går til lige under knæet. Der er lynlås på indersiden og der er mulighed for at reguler hvor tæt de skal side til benet ved hjælp af to stroppet på forsiden af støvlen. Støvlerne er foret med Meida og fleece. Bunden er stødabsorberende pga. den indbyggede netsål. Netsålen virker masserende så blodcirkulationen i fødderne forøges

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Poncho med hætte, Thinsulate

Poncho med hætte, Thinsulate

Denne model er velegnet til brugere med nedsat bevægelse. Den er udformet som en poncho, der er kort bagtil, for at den ikke skal genere brugeren, når vedkommende sidder i stolen. Alternativt kan ponchoen bæres med fleecesiden udad. I vind- og vandtæt regnstof med PU-belægning og foret med fleece. Er isoleret med Thinsulate.

Føj til huskeliste
Selvklæbende Velcro

Selvklæbende Velcro

Selvklæbende velcro kan bruges til flere forskellige formål : Som erstatning for knapper og lynlåse, ved nedsat funktion i hænderne. Samt til fastgørelse af puder mv.
Læng de 25 mtr.
farve sort eller hvid.
Materiale Polyamid

Føj til huskeliste
Elastik Snørebånd

Elastik Snørebånd

Elestiksnørebånd 3 mm diameter, findes i 3 længderog farverne hvid, brun og sort. Der er 3 par i hver pakke. Erstatter de alm. snørebånd.

Føj til huskeliste
Overtræksbuskseben

Overtræksbuskseben

Løse bukseben til at beskytte mod vind og vejr, når man sidder på crosser. Stoffet er vind- og vandafvisende med dunfyld. Bukseben kan laves efter mål.

Føj til huskeliste
Kørehandsker

Kørehandsker

Dun Muffe med vindue og lynlåseluk.
Til at gå ud over joystick.
Fleece vanten kan tilkøbes for 250.- kr.
Fås i str. fra 5 år og op til X-Large.

Føj til huskeliste
Flyverdragt

Flyverdragt

Flyverdragt efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles flyverdragten med fx lynlåse, velcro eller magnetknapper. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan flyverdragten fores med teddy-bear. Yderstof: 100 polyamid (uden blødgøringsmiddel), vind- & vandafvisende.

Føj til huskeliste
Dun-Jakke

Dun-Jakke

Jakke efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles jakken med f.eks. lynlåse, velcro og magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan Jakken fores med teddy-bear. Yderstof: 100 polyamid (uden blødgøringsmiddel) - vind- & vandafvisende.

Føj til huskeliste
Dun-Flyverdragt

Dun-Flyverdragt

Flyverdragt efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles flyverdragten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan Flyverdragten fores med teddy-bear.

Føj til huskeliste
Bukser

Bukser

Bukser efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles i det materiale og med fx lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Lynlåse kan isættes i hele buksens længde, eller fra taljen til skridt. Ønskes ekstra varme kan buksen fores med Thinsulate m.m.

Føj til huskeliste