Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

ZoomText MagnifierZoomText Magnifier er et softwareprogram til de Windows platformen. ZoomText Magnifier bruges af svagtseende som ønsker at bruge en computer, men som har brug for forstørrelse. Programmet har mange forskellige indstillingsmuligheder som gør, at mennesker med forskellige synsvanskeligheder, kan nyde godt af computerens mange funktioner.

Klassificering
22 03 21 02 - Forstørrelsesprogrammer uden skærmlæserProduktserien indeholder 2 produkter.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

ZoomText Magnifier USB

Få din ZoomText Magnifier licens på en USB dongle. En nem løsning hvis du har brug for at tilgå flere computere, og hvor dine tre aktiveringer ikke er nok. USB donglen indeholder aktiveringslicensen til din ZoomText version, så du altid har en licens ved hånden.

HMI-nr.
Varenr.
ZoomText Magnifier USB

Registreringsdato
24-11-2014
Sidst opdateret
02-01-2023

Egenskaber
Kan bruges på Android styresystem
NEJ
Kan bruges på iOS/OS X styresystem
NEJ
Kan bruges på Windows styresystem
JA

Mål
Forstørrelse, max.
36
X

Pris uden moms
5.720,00 kr.
Pris med moms
7.150,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning