Siddemøbler

Herunder hører fx indstillelige siddemøbler. Tilbehør til siddemøbler, se 18 10.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Vidamic Balance Chair

Vidamic Balance Chair

Balance Chair er en ergonomisk stol, der gør brugeren
aktiv siddende. Det trekantede sæde opfordrer
brugeren til at sidde i en stilling, der sænker lårene,
åbner hofterne og dermed øger cirkulationen.
Holdningen reducerer trykpunktet på halebenet,
hvilket gør langsigtet komfort mulig.

Føj til huskeliste
Squiggles Early Activity System

Squiggles Early Activity System

Modulerbart pudesystem, der hjælper barnet til stabilitet i udgangsstillingen. Gennem leg kan arbejdes i barnets nærmeste udviklingszone. Stimulerer barnet i den motoriske udvikling.
EAS består af:
1 måtte, 1 rygstøttepude, 1 brystpude, 1 hovedpude, 2 pos. stropper, 4 pøller 2 korte pøller til hovedstøtte eller benstøtte, bog m. aktiviteter

Føj til huskeliste
Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus tilbyder mere støtte og flere tilpasnings muligheder end Krabat Jockey. Overkroppen er understøttet af en høj ryg, justerbar lænsestøtte og justerbare side-støtter. Denne sadel-siddeposition har mange fysiske fordele.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

BackApp styrker og optræner de dybe indre muskelgrupper omkring rygsøjlen. Når man sidder på BackApp, må musklerne, som støtter rygsøjlen, arbejde for, at man kan holde balancen - Det gir en aktiv og rigtig siddestilling, som gir en stærkere ryg. Det er derfor muligt at suplere din fysioterapi men rygtræning på Back App på en nem og effektiv måde.

Føj til huskeliste
Egholm professional 020-260

Egholm professional 020-260

Egholm professional 020-260 har et formstøbt sæde, som giver en rigtig god støtte. Udskæring til benene, gør det nemmere at sidde ergonomisk korrekt. Den afrundede forkant, sikre frit blodomløb. Sædet kan tippe og kan låses i ønsket position. Leveres i ægte læder. Fås i flere højder. Fås også med høj ryg. Leveringstid 5 dage

Føj til huskeliste
Squiggles Siddesystem

Squiggles Siddesystem

Squiggles Siddesystem giver postural støtte til små børn i alderen 1-5 år med specielle behov. Velegnet til brug som stol i hjemmet, i skolen eller som sæde i klapvognen. Squiggles Siddesystem opfylder alle krav til siddestilling og komfort.
Sædebredde: 16-26 cm
Sædedybde: 19-29 cm (16,5 cm med ekstra ryghynde, som mindsker dybden med 2,5 cm)

Føj til huskeliste
KIT Siddesystem

KIT Siddesystem

KIT Siddesystem er et justerbart modulopbygget siddesystem til teenagere og voksne med moderat til komplekse behov. Med sin innovative sædebase, 3-delte ryglæn med kugleledssamlinger og multi-justerbare benstøtter og fodplader, kan KIT Siddesystem imødekomme selv de mest komplekse behov.

Føj til huskeliste
Anatomic formstøbt sæde soft

Anatomic formstøbt sæde soft

I et Anatomic formstøbt sæde soft, har brugeren muligheden for at blive trykaflastet i et så komfortabelt sæde som muligt, uden at give afkald på støtte.
Anatomic formstøbt sæde soft, er til de borgere, som skal have et individuelt tilpasset sæde, men som ikke har brug for at blive korrigeret, til dem foretrækkes alm. Anatomic formstøbt sæde.

Føj til huskeliste
Zitzi Sharky Pro, Siddesystemer

Zitzi Sharky Pro, Siddesystemer

Sharky Pro er siddesystemet for voksne og tunge brugere med komplekse siddestillingsmæssige udfordringer og med krav om avancerede tilpasningsmuligheder. Sharkey Pro gør det muligt med disse funktioner, at opnå den bedst mulige siddestilling.

Føj til huskeliste
Chiroform Sadelstol

Chiroform Sadelstol

Sadelstol
Ergonomisk sadel stol med kort sæde. Sædet er justerbart og kan låses i den ønskede position.
Højdejusterbar på en fem-hjuls stjerneformet base.
Højde 60 84 cm.
Bemærk at stolen kun leveres med sort betræk

Føj til huskeliste