Reviderede indkøbsskabeloner til hjælpemidler

19-02-2018 af Thomas Lyhne

Socialstyrelsen har revideret sine indkøbsskabeloner. Skabelonerne kan bruges som tjekliste ved indkøbsaftaler og udbud. Der findes skabeloner indenfor ti områder af hjælpemidler, ialt 27 skabeloner.

Socialstyrelsen tilbyder 27 indkøbsskabeloner indenfor ti forskellige områder af hjælpemidler. Skabelonerne kan bruges som tjekliste, hvis man skal udarbejde kravspecifikationer i forbindelse med indkøbsaftaler og udbud.
Socialstyrelsen har revideret indkøbsskabelonerne i forhold til ny viden og erfaringer og i forhold til henvisninger til nye eller reviderede standarder. Desuden er de kommet ind i et nyt format, hvor der er indsat en forklaring til de enkelte felter i hver enkel indkøbsskabelon. Denne forklaring erstatter den tidligere separate vejledning.
Socialstyrelsens indkøbsskabeloner drejer sig om bade- og toiletstole, vendesystemer, toiletforhøjere og toiletsæder med indbygget bruse-og tørrefunktion, rollatorer, manuelle og elektriske kørestole, ramper, personløftere, arbejdsstole, plejesenge og madrasser samt siddepuder.

Gå til oversigt over de 27 indkøbsskabeloner